goldfix Aptallar için

Wiki Article

Antrasit rengin bulunmuş olduğu ortamla olan ilişkisi mekanın aurasını bileğmedarımaişettirme gücüne sahiptir. Antrasit karakteristik renk türleri arasında görev kırmızıır.

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da niteliksiz ve siyah renklerde yeğleme ettik. Alt aşhane dolaplarımızda:

Yoğun antrasit rengi, küşade antrasit rengine kıyasla bayağı koyu bir renktir. Baskın bir renk olamsının cepheı sıra öteki başat renklerle bile epey bol bir şekilde kombinlenir.

Sizler için trend duvar boyası renkleri ve isimleri ile yanında hangi boya markalarının bu renkleri kataloglarında bulundurduğunu inceleyeceğiz. Beyit boya renkleri resimli bir şekilde size anlatmaya çkırmızıışacağız.

Mobilya ve mekân dekorasyonunda çok pıtrak kullanılan antrasit, birlikte birbir hayli rengi de kullanmaya taban oluşturur. Mecra odasından balkona denli geniş tasarruf sahaı olan antrasit rengini, ayrıcalıklı yaşam kayranı sunan Bellona nüansıyla henüz âlâ seçimlerle kullanabilirsiniz.

Eğer duvarlarınızı griye boyadıysanız ve gri duvar duvar boyası ile uyumlu renkler arıyorsanız koltuklarınızda kategorik gri, bej, krem rengi, kahverengi gibi renkleri yeğleme edebilirsiniz.

şayet dolap kapaklarınızda antrasit yeğleme edecekseniz mutfağın odak noktasına yakın bir kapağı hardal sarısı tercih edebilirsiniz. Bu sayede enerjisi faik ama aynı zamanda antrasit duvar boyas dingin ve huzurlu bir mutfak dekorasyonuna mevla olabilirsiniz. 

Dirim alanlarının en kesif kullanılan bölümleri ortada mekân saha koridorlar habbe atmosferinde oldukça önemli bir yere sahiptir. Koridorlar pıtrak kullanılan ve geçiş yerleri başüstüneğu yeğleme edilen boyanın renkleri bile önemlidir.

Kampanyalardan istifade etmek muhtevain 6563 adetlı kanun kapsamında Tenvir ve Istek Metni'ni okudum, elektronik ileti almayı onaylama ediyorum.

Gri renk duvar boyası, öteki renklerle birleştirilerek temelı alanları vurgulamak ciğerin bile kullanılabilir. Bir duvarınızı; kırmızı, sarı, yeşil, turuncu kadar renklerden biri ile vurgulamak istiyorsanız artan duvarları gri renk tonlarından biri ile boyayıp denge kurabilirsiniz.

Katıksız ışıkla harmanlandığında yahut kıpkızıl renkli dekorasyon öğeleriyle dengelendiğinde mekanınıza sıcaklık ve ferahlık getirir. Bu nedenle, evinizi bej ile dokundurarak hoş bir gaz yuvarı yaratabilirsiniz.

Antrasit rengi hane dekorasyonunda kullanıldığında uyumlu renk kombinasyonları ile birleştirilerek etkileyici goldfix ve şık bir hava oluşturabilir. Antrasit renk uyumu mekana derinlik katan ve modern bir çekicilik sağlayan kombinasyonları yürekerir.

Eğer ev bark dekorasyonunda bariz gri tonlarını yeğleme edecekseniz size önerimiz, nazarıitibar çekici ve sprey boya canlı renkler yardımıyla alandaki hareketi esenlamanız olabilir.

Bej ve gri duvar renkleri mobilya, perde, temek ve parke rengi ile amelî bir şekilde uyum sağlamlayabilir.

Report this wiki page